#Olivier

Vooruit, even over mij

Ik ben ondernemer van huis uit. Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie bouwde ik vanuit mijn zolderkamer een prachtig bedrijf in de onderwijssector. Ik startte met honderden uren economiebijles geven aan scholieren en studenten. Over cijfers en over bedrijven bouwen. Die hobby werd mijn business en groeide uit naar een team met meer dan 50 medewerkers.

 

 

 

Fantastische lessen

Ik maakte alle ondernemerclichés mee: van extase tot bijna bankroet, van brandjesblusser tot misbaar zijn. Ik weet hoe het voelt om vast te zitten en niet weten hoe te groeien. Zo frustrerend! Soms wilde ik mijn bedrijf wel weggeven, zo zat was ik het. Ja, ook met een team kun je je alleen voelen. “Hallooo, is er iemand die zich verantwoordelijk voelt? Iemand?” 

En toch, het was een te gekke tijd. Ik overkwam de groeistuipen en leerde fantastische lessen. Jaren later verkocht ik het bedrijf succesvol en pakte de kans om mij rustig te bezinnen op de toekomst.

 

Ondernemers helpen groeien

Nu help ik andere ondernemers grip te krijgen op de groei van hún bedrijf. En dan vooral op de businesskant, de cijferkant. Met meer winstgevendheid en groei als resultaat.

Ik doe dat als coach, trainer, spreker. Ik geef (online) trainingen en inspiratiesessies over de magie van financiën en stuurcijfers, voor ondernemers in Nederland en daarbuiten.

Voor het Scale Up groeiprogramma 'GoFastForward' ben ik vaste spreker/coach over Profit & Cash.

En zo is de cirkel is rond: wat ik 20 jaar geleden leerde aan tieners, dat leer ik nu aan ondernemers. Dat vind ik hilarisch!

En zie daar mijn missie: 'ondernemend NL helpen master te worden over hun cijfers'.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.