Mijn in-company begeleiding aan jouw MT-tafel


Transformeer de performance & aansturing van je agency naar High Performance

 

Plan een kennismaking

Heb jij Grip op de groei van je Agency?


Zit jouw bureau ergens op het groeipad van 40 naar 75 medewerkers? Wordt de behoefte aan meer financieel inzicht en structuur steeds sterker? Voel je de noodzaak van meer controle en voorspelbaarheid?

Je accountant of boekhouder doet z'n ding, maar kan niet de¬†grip¬†leveren die jij¬†en je MT nodig hebben. De financi√ęle¬†meetings hebben¬†weinig impact. Rapportages zijn te complex en onoverzichtelijk geworden. Herkenbaar?

Sterker nog, jij en je team missen de inzichten, bewustwording, ownership en routines om je bedrijf daadwerkelijk scherp te sturen. Om je winstgevendheid te doorgronden én structureel te verbeteren. Om schaalbaarder te worden. Om de juiste investeringsbeslissingen te nemen.

Het is duidelijk, je hebt te weinig grip. En daardoor laat je veel liggen.

 

De CFO-gap

Ik noem deze groeifase de 'cfo-gap'. Je zit in een gat: je bureau is te klein voor het tafellaken (de cfo), te groot voor het servet (de boekhouder).

In deze fase heb je diep inzicht nodig, maar je mist de kennis en expertise.

Je verwacht van je team dat zij autonomer¬†gaan opereren, maar¬†ze missen ownership en financi√ęle bewustwording.

Je wil gestructureerder werken, maar het ontbreekt aan discipline en een bewezen methodiek.

Kortom, professionaliseren is keihard nodig, maar heeft nog niet de prioriteit gekregen. 

Dus, hoe verder?

"Eindelijk écht inzicht in onze cijfers"

"Dankzij het In-company programma van #Masterjecijfers met Olivier hebben we als MT eindelijk écht inzicht in onze cijfers. Olivier weet zijn passie voor het vak perfect te combineren met een gezonde dosis eerlijkheid én humor. Wat mij betreft de combinatie om uiteindelijk meer cash te generen en dus meer te kunnen investeren in de toekomst. Ik kan het programma dan ook echt aan iedere agency aanraden. Doen dus!"

Peter Zijlstra | co-founder FX Agency

Transformeer naar High Performance


Ik train en coach per jaar een handvol agencies om de businesskant van het bedrijf te transformeren naar High Performance. Het is de ultieme professionaliseringsslag, voor je bureau, je MT en je ondernemerschap.

Dat doe ik persoonlijk, op locatie, in-company.

High Performance:

  • Diep inzicht in rendement
  • In control¬†met de juiste kpi's op het dashboard
  • Autonomie &¬†accountabillity¬†in je MT
  • Sterke¬†winstgevendheid
  • Duurzame financi√ęle gezondheid


Ben jij toe aan high level ondersteuning op dit domein?

Wil jij naar de next level met unieke best practises uit de industrie?

Is er rust en ruimte voor groei in je leiderschapsteam de komende maanden?

Heb je minimaal 40 medewerkers?

Lees hieronder en daarna hier ervaringen van ondernemers die je voorgingen.

Laten we daarna eens kennismaken.

Plan een kennismaking

"Veel meer bewustzijn van de 'business side' van onze ondernemingen"

"Door het In-company traject dat we met Olivier doorlopen hebben is er bij ons veel meer bewustzijn ontstaan van de 'business side' van onze ondernemingen. We zijn die business gaan omarmen en gaan zien als de brandstof voor ons creatieve en strategische werk. Eerst alleen met het MT, maar daarna met het hele team. We sturen nu op andere KPI's en vieren andere successen. De managing directors van alle labels hebben nu tools om vooruit te kijken en daarmee veel meer grip op de business. Elke maand bespreken we tijdens de 'financal review' de voorbije maand en de status quo van de onderneming. Maar de MD's brengen in die meeting vooral de mogelijkheden in om te groeien, marge te maken of terug op koers te komen. Welk scenario is het beste en wat moeten we daarvoor doen? Meer klanten aannemen? Of eerst meer mensen?

Keken we voorheen vooral in de achteruitkijkspiegel naar cijfers, nu gebruiken we ze juist om de juiste route te kunnen bepalen. In onze branche kun je zonder al te veel moeite beginnen met een bedrijf: een bureau, een telefoon en een Mac zijn vaak voldoende. Maar de lastige fases zijn juist die rondom groei. Dat maakt dat je elke keer opnieuw moet bedenken hoe je de organisatie onder controle kunt houden. Zonder Master Je Cijfers was dat niet gelukt!"

Mathieu Hermans | co-founder ZUID Agency Group

"Iedereen is overtuigd van het belang van grip hebben op je cijfers"

"Voordat we startten met het In-company traject met Olivier, deed ik binnen onze agency al de finance. Ik had moeite om het over te brengen aan anderen in ons team. Ik wist wat er speelde, maar had moeite om de urgentie van bijvoorbeeld het uren schrijven over te brengen. En ik had er geen goed ritme in, om ons team hierin mee te krijgen.

We hebben al snel, samen met Olivier, zijn methodiek ge√Įmplementeerd en zijn een maandelijkse Performance Review gestart. Op deze manier kon ik het overbrengen en werd iedereen meegenomen. We hebben een ritme gevonden en iedereen is overtuigd van het belang van grip hebben op je cijfers op alle vlakken."

Tim Oskam | co-founder VI Company

Lees meer ervaringen

Info

#Masterjecijfers is een brand
van Olivier Zeestraten.

Masterjecijfers B.V.
De Ruijterstraat 36
2518 AS Den Haag