Succesverhalen 

 

Lees hier de succesverhalen van de deelnemers van #Masterjecijfers!

"Iedereen is overtuigd van het belang van grip hebben op je cijfers"

"Voordat ik startte met het traject bij Olivier, deed ik binnen ons bedrijf al de finance. Ik had moeite om het over te brengen aan anderen in ons team. Ik wist wat er speelde, maar had moeite om de urgentie van bijvoorbeeld het uren schrijven over te brengen. En ik had er geen goed ritme in, om ons team hierin mee te krijgen.

We hebben al snel, samen met Olivier, zijn methodiek geïmplementeerd en zijn een maandelijkse Performance Review gestart. Op deze manier kon ik het overbrengen en werd iedereen meegenomen. We hebben een ritme gevonden en iedereen is overtuigd van het belang van grip hebben op je cijfers op alle vlakken."

Tim Oskam - VI Company

"Een keerpunt in mijn ondernemerscarrière"

"Ik geef de #Mastermind een 9 en raad het iedereen aan. Had nooit verwacht dat het zo een impact zou maken. Het dashboard, de focus op echte implementatie en de inspiratie van de andere ondernemers en sprekers was de investering 100x waard. Het maakt mij een veel betere en completere ondernemer. Echt een keerpunt in mijn ondernemers carrière!"

Nick Heurter - Maatwerk Online | Online Marketing

"Eindelijk écht inzicht in onze cijfers"

"Dankzij het programma van #Masterjecijfers met Olivier hebben we eindelijk écht inzicht in onze cijfers. Olivier weet zijn passie voor het vak perfect te combineren met een gezonde dosis eerlijkheid én humor. Wat mij betreft de combinatie om uiteindelijk meer cash te generen en dus meer te kunnen investeren in de toekomst. Ik kan het programma dan ook echt aan iedere agency aanraden. Doen dus!"

Peter Zijlstra - FX Agency

"Ongelofelijk veel inzicht en bewustwording"

"Wij hebben deelgenomen aan de Mastermind omdat wij ongelofelijk veel data hadden, maar we het niet konden vastpakken of aan elkaar wisten te knopen voor een vertaalslag naar rendementsverbetering. De Mastermind heeft ons ongelooflijk veel inzicht en bewustwording gegeven. En het gaat verder dan alleen maar excel sheets en cijfers.
Het gaat veel meer over het effect dat het heeft om gewoon een gezond bedrijf te zijn en hoe je daar je eigen mensen in meeneemt.

Wat het ons concreet heeft opgeleverd is dat we er echt samen in optrekken. Dat wij ook echt een blok hebben in onze agenda’s die echt wel heilig is om eraan te werken, om te sturen en om het intern te delen. Iedereen weet beter waar hij/zij aan toe is en wat er wordt verwacht. Wij raden Olivier en zijn Mastermind absoluut aan en het is heerlijk om met een groep uit te zoomen en weer terug te gaan naar ‘Waar doe je het allemaal voor'."

Ronald van Schaik & Nienke van Heusden - Kaliber

"Enorm veel meer inzicht"

"De High Performance Agency Mastermind heeft mij enorm veel meer inzicht gegeven in de ‘business’ kant en hoe je het spel van High Performance Agencies kan spelen. De uitgebreide kennis van Olivier, de onderlinge openheid en de inspiratie in het programma was top. Het is een enorme aanrader om te doen, met veel inzichten die toepasbaar zijn binnen een agency."

Hessel Appers - Synetic Fullservice Digital Agency

"Pas maar op, want straks ga je je cijfers nog leuk vinden"

"Door Olivier kan ik mijn cijfers masteren. Weg van het bierviltje en het onderbuikgevoel, naar de harde realiteit in een spreadsheet. Niet zo sexy, maar oh zo nodig in een groeiend bedrijf waar de ene maand de andere niet is, en je voor je het weet je grip verliest.

Het masteren van je cijfers is geen garantie voor succes, maar wel voor inzicht, begrip en de mogelijkheid om bij te sturen. Dankzij het dashboard (de cockpit van Olivier), zie ik maand op maand precies wat er gebeurt en waar de uitdagingen zitten. In positieve én in negatieve zin. Ik heb zicht op de omzet van het bedrijf en de teams, de werkelijke kosten versus prognose, de pijplijn van maand tot maand, de cashflow en de interne productiviteit.

Pas maar op, want straks ga je je cijfers nog leuk vinden. En dat onderbuikgevoel? Dat gebruik ik natuurlijk ook nog steeds. Maar nu is het én én, en dat is toch net wat comfortabeler keuzes maken. Dankjewel Olivier!"

Isabel Boerdam - Greenfoodlab

 

"In een woord: winstgevend!"

"De groep, de inzichten en de faciliteiten maken mijn deelname aan de High Performance Agency Mastermind superwaardevol. Ik geef het een negen! Ik heb heel veel direct toepasbare inzichten gekregen om onze agency autonomer te laten draaien en om daadwerkelijk meer geld te verdienen. De #Mastermind in één woord: winstgevend!"

Christiaan Pol - Brandfirm Online Marketing Bureau

 

"Het was top!"

"Het was top! Het dashboard, inzicht in de cijferkant bedrijf en het financiële ritme. Plus de gezamenlijke sessie voor werknemers! Ik raadt collega Agency ondernemers de #Mastermind zeker aan: direct toepasbaar, het zijn niet zomaar KPI’s maar met benchmark van Olivier’s ervaring. In één woord: Waardevol!"

Rob Peijnenburg - Partout Digital Agency

 

"Het is elke keer een feestje om met Olivier door de cijfers heen te lopen!"

"Door de samenwerking met Olivier zijn we tot veel betere inzichten gekomen en hebben we volledig grip op wat er binnen onze agency gebeurt. We weten waarop we moeten sturen en kunnen daarmee ook veel betere marges draaien. Het is elke keer een feestje om met Olivier door de cijfers heen te lopen!"

Roman Stikkelorum - Verve

 

"Ik sta sterker in mijn schoenen"

"Dankzij de High Performance Agency Mastermind sta ik sterker in mijn schoenen. De inzichten, praktische kpi’s, de tooling en contact met mede-ondernemers waren top. Ik heb de cijfers helder gekregen, daar waar ik het eerder niet echt vertrouwde. Het heeft mij ‘aangezet’! Wat mij betreft echt een aanrader voor anderen vanwege de praktische insteek."

Roel van de Wal - Unc Inc 

"Verwachtingen méér dan waargemaakt!"

"De inhoud, de andere ondernemers en de enthousiaste Olivier maken de #Mastermind top. De boards, het grip-grid-model, de kpi’s en het ritme en communicatie daarin waren heel waardevol en praktisch. Het programma heeft mijn mijn verwachtingen méér dan waargemaakt!"

Folkwin Emaar | Driebit Creatief Digitaal Bureau

"Iedereen is overtuigd van het belang van grip hebben op je cijfers"

"Wij waren toe aan een volgende stap als bureau. We hebben altijd op ons gevoel vertrouwd, daar beslissingen over genomen. Het was wel tijd om dat gevoel ook te kunnen onderbouwen door hele concrete cijfers.
En dat heeft de Mastermind ook waargemaakt voor ons. Een maand nadat we waren begonnen zeiden we al tegen elkaar ‘wauw dit is echt de moeite waard en dat was voor ons toen al de bevestiging van we krijgen inzichten, wij krijgen tools, wij krijgen de juiste zaken aangereikt om bij ons een soort van het denken te veranderen en op een andere manier naar de business te kijken.

Samen zijn we gegroeid, maar ook op skill niveau, persoonlijk vlak en op leiderschapsniveau was het ook nodig, denk ik om dat ook meer vanuit data te doen.

Concreet heeft het ons ontzettend veel inzicht gegeven door de hele hut heen, vanuit allerlei verschillende invalshoeken. Waardoor het inderdaad de juiste focus heeft gegeven om te werken aan de juiste dingen in de operatie. Dus dat inzicht dat eigenlijk de cijfers niet zonder operatie kunnen en de operatie zo belangrijk zijn voor die cijfers dat juist nu het meer in elkaar is verweven, dat is denk ik voor ons de grootste winst. Wij raden Masterjecijfers Mastermind absoluut aan, want je verdient het echt terug."

Taeke Reijenga & Christien van de Sande - Level Level

"Ik geef het echt een 9 als cijfer"

"Ik heb aan de Mastermind meegedaan omdat ik heel erg werd geïnspireerd door Olivier tijdens de kerncijfers presentatie van de DDA en met name de eenvoud om cijfers terug te brengen, terwijl wij een brij van cijfers hebben. Ik dacht dat moeten wij ook doen.

Ik geef het echt een 9 als cijfer. We kunnen veel sneller schakelen dus je hebt veel sneller cijfers en je kunt veel sneller een verdiepingsslag maken zonder dat het heel erg complex wordt waardoor je ook veel sneller kunt schakelen met mensen en het nemen van beslissingen. We merken de voordelen absoluut ook bij de mensen.

En zeker niet onbelangrijk ook een stukje rust dat het geeft, omdat je veel meer inzicht in alles hebt waardoor je ook het gevoel hebt om meer controle te hebben.

Je bent gewoon een dief van je eigen portemonnee en van je rust als je niet meedoet. Absoluut aanbevolen!"

Bas Peters - X-com

 

"Gun jezelf Olivier's aanpak!"

"Zitten de cijfers van je organisatie in je onderbuik? Dan zorgt Olivier ervoor dat ze 'top of mind' worden. De plek waar het hoort.
Zijn aanpak zorgt voor een 'single source of truth' waarmee je in een vast ritme écht vooruit gaat kijken en betere besluiten gaat nemen.
Dat geeft rust. Gun jezelf Olivier's aanpak!
"

Erik Otten - Webstores

"Een mooie ervaring"

"Écht aan het werk met je cijfers en die van anderen, de opzet en de groep deelnemers was top aan de #Mastermind. We hebben er veel inspiratie en inzicht eruit gehaald. Deelname was een mooie ervaring die ons als Agency echt verder heeft geholpen met verdere groei en het geven van echt inzicht."

Geert Rutten - Linku | Digital Agency  

 

"De boards houden je scherp op de day-to-day finances"

"We zijn nog steeds erg blij met de sessie die we destijds (4 jaar geleden inmiddels!) met je hebben gedaan; de boards hebben we inmiddels aangevuld met wat eigen boards en ze worden nog dagelijks gebruikt. De boards houden je scherp op de day-to-day finances én het grotere plaatje. Je cash positie is altijd voorhanden, je weet hoe je forecast eruitziet en dus ook waar ruimte voor groei zit. Oftewel: Als je dit goed hebt ingericht kom je niet voor verrassingen te staan en kun je beter sturen. En dat wil je"

Marja Silvertant - Aiden