Succesverhalen 

Lees hier de succesverhalen van de deelnemers van #Masterjecijfers!

"Door deze sessies heb ik uitgerekend 'wat we hebben laten liggen' de afgelopen maanden."

“Ik vond het programma erg waardevol. We hebben nu richting en helderheid van welke cijfers we als team willen bespreken. Ik heb een praktisch handvat staan, waar we weer jaren mee vooruit kunnen en met ruimte om het naar ons inzicht nog verder eigen te maken. Ik vond de voorbeelden van dashboards van andere agencies nuttig en echt erg leuk om te zien! Door deze sessies heb ik uitgerekend “wat we hebben laten liggen” de afgelopen maanden. En dat was toch wel even slikken. De Agency Cockpit legt mooi bloot, waar we als MT werk te doen hebben. Ik zou dit programma zeker aanraden aan andere agencies.”

Emily de Ruijter - HUSS

"We hadden meteen ons beste financiële kwartaal ooit."

"De cockpit training heeft ons voorzien van antwoorden en inzichten op vragen die we hadden. En we hadden meteen ons beste financiële kwartaal ooit. Het dashboard biedt inzicht in cijfers, de forecasting, hun onderlinge verhoudingen en invloeden. De voorspelbaarheid van de cockpit is top. Het programma was precies wat we nodig hadden, en konden we meteen implementeren. Hierdoor kunnen we onze capaciteit effectiever beheren, wat ons in staat heeft gesteld om strategisch te sturen op de optimale benutting van onze capaciteit per discipline. De opbouw van de sessies was goed. Het was erg leuk om mee te doen! Zeker een aanrader voor andere agencies."

Pier van der Kraan - eResults

"Het wordt heel concreet aan welke knoppen we kunnen draaien om het als bureau beter te kunnen doen."

"We hebben nu echt grip op onze cijfers, en de basis om dat uit te bouwen. De sessies van Olivier geven daarin veel context en verdieping. De tooling is tastbaar en de sessies zijn inhoudelijk goed. Ik vond het heel leuk om mee te doen, omdat ik er snel en tastbaar van leer en kan toepassen. Zo kan ik de rest van het team meenemen in de wereld achter de cijfers. Het wordt hierdoor een stuk leuker om mee bezig te zijn. Het wordt heel concreet aan welke knoppen we kunnen draaien om het als bureau beter te kunnen doen. En misschien wel het belangrijkste: ik heb veel meer ‘grip op mijn eigen rol’ als MD gekregen. Ik zal andere agencies zeker aanraden om deel te nemen."

Frederike den Ottelander -Buutvrij for life

"Iedereen is overtuigd van het belang van grip hebben op je cijfers"

"Voordat ik startte met het traject bij Olivier, deed ik binnen ons bedrijf al de finance. Ik had moeite om het over te brengen aan anderen in ons team. Ik wist wat er speelde, maar had moeite om de urgentie van bijvoorbeeld het uren schrijven over te brengen. En ik had er geen goed ritme in, om ons team hierin mee te krijgen.

We hebben al snel, samen met Olivier, zijn methodiek geïmplementeerd en zijn een maandelijkse Performance Review gestart. Op deze manier kon ik het overbrengen en werd iedereen meegenomen. We hebben een ritme gevonden en iedereen is overtuigd van het belang van grip hebben op je cijfers op alle vlakken."

Tim Oskam - VI Company

"Een keerpunt in mijn ondernemerscarrière"

"Ik geef de #Mastermind een 9 en raad het iedereen aan. Had nooit verwacht dat het zo een impact zou maken. Het dashboard, de focus op echte implementatie en de inspiratie van de andere ondernemers en sprekers was de investering 100x waard. Het maakt mij een veel betere en completere ondernemer. Echt een keerpunt in mijn ondernemers carrière!"

Nick Heurter - Maatwerk Online | Online Marketing

"Eindelijk écht inzicht in onze cijfers"

"Dankzij het programma van #Masterjecijfers met Olivier hebben we eindelijk écht inzicht in onze cijfers. Olivier weet zijn passie voor het vak perfect te combineren met een gezonde dosis eerlijkheid én humor. Wat mij betreft de combinatie om uiteindelijk meer cash te generen en dus meer te kunnen investeren in de toekomst. Ik kan het programma dan ook echt aan iedere agency aanraden. Doen dus!"

Peter Zijlstra - FX Agency

"Ongelofelijk veel inzicht en bewustwording"

"Wij hebben deelgenomen aan de Mastermind omdat wij ongelofelijk veel data hadden, maar we het niet konden vastpakken of aan elkaar wisten te knopen voor een vertaalslag naar rendementsverbetering. De Mastermind heeft ons ongelooflijk veel inzicht en bewustwording gegeven. En het gaat verder dan alleen maar excel sheets en cijfers.
Het gaat veel meer over het effect dat het heeft om gewoon een gezond bedrijf te zijn en hoe je daar je eigen mensen in meeneemt.

Wat het ons concreet heeft opgeleverd is dat we er echt samen in optrekken. Dat wij ook echt een blok hebben in onze agenda’s die echt wel heilig is om eraan te werken, om te sturen en om het intern te delen. Iedereen weet beter waar hij/zij aan toe is en wat er wordt verwacht. Wij raden Olivier en zijn Mastermind absoluut aan en het is heerlijk om met een groep uit te zoomen en weer terug te gaan naar ‘Waar doe je het allemaal voor'."

Ronald van Schaik & Nienke van Heusden - Kaliber

"Enorm veel meer inzicht"

"De High Performance Agency Mastermind heeft mij enorm veel meer inzicht gegeven in de ‘business’ kant en hoe je het spel van High Performance Agencies kan spelen. De uitgebreide kennis van Olivier, de onderlinge openheid en de inspiratie in het programma was top. Het is een enorme aanrader om te doen, met veel inzichten die toepasbaar zijn binnen een agency."

Hessel Appers - Synetic Fullservice Digital Agency

"Pas maar op, want straks ga je je cijfers nog leuk vinden"

"Door Olivier kan ik mijn cijfers masteren. Weg van het bierviltje en het onderbuikgevoel, naar de harde realiteit in een spreadsheet. Niet zo sexy, maar oh zo nodig in een groeiend bedrijf waar de ene maand de andere niet is, en je voor je het weet je grip verliest.

Het masteren van je cijfers is geen garantie voor succes, maar wel voor inzicht, begrip en de mogelijkheid om bij te sturen. Dankzij het dashboard (de cockpit van Olivier), zie ik maand op maand precies wat er gebeurt en waar de uitdagingen zitten. In positieve én in negatieve zin. Ik heb zicht op de omzet van het bedrijf en de teams, de werkelijke kosten versus prognose, de pijplijn van maand tot maand, de cashflow en de interne productiviteit.

Pas maar op, want straks ga je je cijfers nog leuk vinden. En dat onderbuikgevoel? Dat gebruik ik natuurlijk ook nog steeds. Maar nu is het én én, en dat is toch net wat comfortabeler keuzes maken. Dankjewel Olivier!"

Isabel Boerdam - Greenfoodlab 

"In een woord: winstgevend!"

"De groep, de inzichten en de faciliteiten maken mijn deelname aan de High Performance Agency Mastermind superwaardevol. Ik geef het een negen! Ik heb heel veel direct toepasbare inzichten gekregen om onze agency autonomer te laten draaien en om daadwerkelijk meer geld te verdienen. De #Mastermind in één woord: winstgevend!"

Christiaan Pol - Brandfirm Online Marketing Bureau

"Het was top!"

"Het was top! Het dashboard, inzicht in de cijferkant bedrijf en het financiële ritme. Plus de gezamenlijke sessie voor werknemers! Ik raadt collega Agency ondernemers de #Mastermind zeker aan: direct toepasbaar, het zijn niet zomaar KPI’s maar met benchmark van Olivier’s ervaring. In één woord: Waardevol!"

Rob Peijnenburg - Partout Digital Agency

"Het is elke keer een feestje om met Olivier door de cijfers heen te lopen!"

"Door de samenwerking met Olivier zijn we tot veel betere inzichten gekomen en hebben we volledig grip op wat er binnen onze agency gebeurt. We weten waarop we moeten sturen en kunnen daarmee ook veel betere marges draaien. Het is elke keer een feestje om met Olivier door de cijfers heen te lopen!"

Roman Stikkelorum - Verve

"Ik sta sterker in mijn schoenen"

"Dankzij de High Performance Agency Mastermind sta ik sterker in mijn schoenen. De inzichten, praktische kpi’s, de tooling en contact met mede-ondernemers waren top. Ik heb de cijfers helder gekregen, daar waar ik het eerder niet echt vertrouwde. Het heeft mij ‘aangezet’! Wat mij betreft echt een aanrader voor anderen vanwege de praktische insteek."

Roel van de Wal - Unc Inc 

"Verwachtingen méér dan waargemaakt!"

"De inhoud, de andere ondernemers en de enthousiaste Olivier maken de #Mastermind top. De boards, het grip-grid-model, de kpi’s en het ritme en communicatie daarin waren heel waardevol en praktisch. Het programma heeft mijn mijn verwachtingen méér dan waargemaakt!"

Folkwin Emaar | Driebit Creatief Digitaal Bureau

"Ik geef het echt een 9 als cijfer"

"Ik heb aan de Mastermind meegedaan omdat ik heel erg werd geïnspireerd door Olivier tijdens de kerncijfers presentatie van de DDA en met name de eenvoud om cijfers terug te brengen, terwijl wij een brij van cijfers hebben. Ik dacht dat moeten wij ook doen.

Ik geef het echt een 9 als cijfer. We kunnen veel sneller schakelen dus je hebt veel sneller cijfers en je kunt veel sneller een verdiepingsslag maken zonder dat het heel erg complex wordt waardoor je ook veel sneller kunt schakelen met mensen en het nemen van beslissingen. We merken de voordelen absoluut ook bij de mensen.

En zeker niet onbelangrijk ook een stukje rust dat het geeft, omdat je veel meer inzicht in alles hebt waardoor je ook het gevoel hebt om meer controle te hebben.

Je bent gewoon een dief van je eigen portemonnee en van je rust als je niet meedoet. Absoluut aanbevolen!"

Bas Peters - X-com

"Gun jezelf Olivier's aanpak!"

"Zitten de cijfers van je organisatie in je onderbuik? Dan zorgt Olivier ervoor dat ze 'top of mind' worden. De plek waar het hoort.
Zijn aanpak zorgt voor een 'single source of truth' waarmee je in een vast ritme écht vooruit gaat kijken en betere besluiten gaat nemen.
Dat geeft rust. Gun jezelf Olivier's aanpak!
"

Erik Otten - co-founder Friday Digital Agency

"Een mooie ervaring"

"Écht aan het werk met je cijfers en die van anderen, de opzet en de groep deelnemers was top aan de #Mastermind. We hebben er veel inspiratie en inzicht eruit gehaald. Deelname was een mooie ervaring die ons als Agency echt verder heeft geholpen met verdere groei en het geven van echt inzicht."

Geert Rutten - Linku | Digital Agency  

Info

Masterjecijfers is een merk van Olivier Zeestraten.