Professionaliseer de businesskant van je Agency

 

Met In-company #VIP Coaching

Heb jij controle over de groei van je Agency?


Zit jouw bureau ergens op het groeipad van 40 naar 75 medewerkers? Heb je sterke behoefte aan meer financieel inzicht en structuur? Aan controle en voorspelbaarheid?

Je accountant of boekhouder doet z'n ding, maar kan niet de grip leveren die jij en je MT nodig hebben. De financiële meetings hebben weinig tot geen impact.

Sterker nog, je mist de tools om je bedrijf daadwerkelijk te sturen. Om je winstgevendheid te doorgronden én structureel te verbeteren. Om je cashflow gezonder te maken.

 

De CFO-gap

Ik noem deze groeifase de 'cfo-gap'. Je weet wel, die van 'Mind the gap'. Je zit in een gat: je bureau is te klein voor het tafellaken (de cfo), te groot voor het servet (de boekhouder).

Dit probleem voel je als ondernemer zodra het zich aandient. Vaak heel duidelijk, soms subtiel. Je voelt dat je zóveel laat liggen. Maar je mist de kennis, discipline en een bewezen aanpak om die potentie te verzilveren. En de waan van de dag houdt jouw en je MT weg bij die next steps. Ik zeg: #risico. 

Dus, hoe nu verder?

Let's do it together

Ik train en coach een select aantal ondernemers en hun MT om de Finance & Performance - kant van de agency te professionaliseren.

Resultaat:

  • Radicale grip op de groei van je businness.
  • Ownership & accountabillity in je MT.
  • High Performance winstgevendheid.  

Is jouw Agency toe aan high level ondersteuning op dit domein?

Zie jij de noodzaak om je MT naar het volgende niveau te brengen?

Wil je de best mogelijke aanpak en persoonlijke begeleiding aan jouw MT-tafel?

Heb je minimaal 40 medewerkers?

Laten we dan eens kennismaken👇. Wellicht tot binnenkort!

Plan een kennismaking